PROJECTSABOUT – CONTACT
 PRESS - SHOP

VIEWFINDER


Lighthouse Reserve, Vaucluse, 2021
Steel, Concrete, Glass
5.2m x 3m x 1.5m
8.2 tonne

Woollahra Council
Partridge Engineers
Yuri Humeniuk (Move Art)

Axolotl (Sponsor)
Sell and Parker (Sponsor)


Following Viewfinder’s debut at Sculpture by the Sea Bondi 2019, the work migrated to Lighthouse Reserve, on permanent loan to Woollahra Council. This new site provides an immense viewpoint of the reflected rock cliffline and crashing water. Due to the added height and windloading of the new location, an additional 3 tonnes of ballast material was required. The inside of the base now contains approximatley one cubic metre of solid steel as ballast (courtesy of Sell and Parker). 








PROJECTSABOUT – CONTACTPRESS - SHOP

INFO@JOELADLER.COM.AU

CLIENT LOGIN


We acknowledge the Gadigal of the Eora Nation, the traditional custodians of the Country on which Joel Adler Studio operates.